Direktlänk till inlägg 8 maj 2008

Underlig men trevlig dag : )

Av sarakarolina - 8 maj 2008 15:16

Har varit på min gamla skola idag och träffat gamla lärare. Pratat lite om min och Stinas bok inför en 5:e klass. För övrigt var det en helt fantastisk klass måste jag säga som verkligen var duktig för sin ålder. Dessutom var vi och hälsade på en 6:e klass också på samma gång, där det fanns två killar som kom fram och sa:

- Hej, är ni singel?

Varav jag svarade:

- Nej

Sedan gick killarna dystern tillbaka och satt sig igenom vid sitt bord och sa något i stil med: Åhh.

Sedan kommer läraren och säger:

- Vadå, tänkte ni fråga chans killar?

Och killarna svarade:

- Ja men det gick ju inte

Haha söta killar, men aningen unga kanske (?)

Sedan åker vi tillbaka till staden och när vi kliver av bussen och är på väg till skolan igen, ropar en gubbe på oss och säger:

- Tjejer kom hit jag bjuder på glass jag. Ni går väl på gymnasiet ni va? Kom hit så äter vi glass.

Vi tackade vänligt nej och skyndade oss upp på skolan. Där jag träffar en lärare som säger:
- Åh har du permanentat håret Sara?

Varav jag svarar:

- Nej det är en trippeltång.

Och till svar från läraren får jag:

- Aha, du var verkligen skit snygg alltså.


Så hur ska man sammanfatta min dag? Det enda positiva är ju att det finns några som tycker om mig i alla fall, även fast åldern inte kanske var den bästa haha.


Dessutom har jag känt en väldigt underbar sak idag. Det regnade lite granna när jag gick hem från bussen och gissa vad jag kände. Jo doften av sommaren, den som alltid kommer fram när det regnar på sommarhalvåret. Underbart! Detta innebär ju att sommaren verkligen ligger runt hörnet och väntar.


 
 
stina

stina

8 maj 2008 16:22

Haha ja verkligen bra dag :) iaf för dig som fick en så fin komplimang av vår lärare ;) Och ja, jag tror killarna var en aning för ung för oss ;D Men de kan ju alltid komma tillbaka om sisodär sju år, då kanske man behöver lite ungt fläsk ;)

http://sstina.blogg.se

 
Nina

Nina

9 maj 2008 17:29

haha satsa på småttingarna vettja ;) just ja, jag skulle ju också införskaffa en sån där trippeltång. blir det bra? kanske kan låna din imorrn? ;)

http://thepioneer.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sarakarolina - 27 juli 2008 22:00

Ni kan nu följa mig på http://sarakarolinas.blogg.se

Av sarakarolina - 27 juli 2008 09:24

Trots en trevlig utgång igår, som slutade lite annorlunda men med mys, var man ändå uppe med tuppen denna morgon. Men det gäller att passa på att njuta av sin lediga helg, så jag kan ju knappast sova bort den. Så idag ska jag och Lina cykla ner till ...

Av sarakarolina - 26 juli 2008 21:36

Äntligen en roadtrip till Hudik med familjen. Älskar verkligen den lilla staden, de små affärerna, miljön och ja det ligger lagom lång bort. Fick agera chafför både dit och hem, vilket kunde slutat i katastrof, för jag är världsbäst på att somna i bi...

Av sarakarolina - 25 juli 2008 19:26

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Möttes av ett: Hej här har du middag, det är rester från lunchen du får äta med simba. Vi ska iväg på fest. Lås dörren innan du går och lägger dig. Var snäll med Simba. Åk inte massa med bilen som du brukar göra. ...

Av sarakarolina - 24 juli 2008 21:35

Rubriken säger egentligen allt. Mina dagar ser ut som följande. Kliver upp, äter frukost, diskar, bäddar sängen, klär på mig, går till bussen, jobbar, åker hem, kollar postlådan, läser posten, vattnar blommorna, sätter igång tvn och lägger mig helt s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards