Direktlänk till inlägg 3 juli 2008

Rubrik saknas

Av sarakarolina - 3 juli 2008 19:00

Jag sitter just nu hos min älskade grannar, mina adpotivföräldrar mer bestämt. Har ätit tacos här, spelat nintendo wii och till och med klippt mig. Japp nu är jag korthårig, känns mkt skönt. Tack Lina!

Snart kommer det folk till min lägenhet lite party innan gatufesten står på schemat, dessutom är det fest i denna lägenhet så vi tänkte träffas på mitten sedan o spela kubb eftersom vädret är så pass bra.

Annars har jag gjort tårta idag, haft storbesök, firat simba och självklart ätit tårta, fått hjälp av pappa att sätta upp två hyllor och en stång. Ja det börjar bli ganska färdigt i min lägenhet, dock fattas det en tv-bänk och så ska jag lägga golv i köket men det kommer inom kort. Trivs som fisken i vattnet!


Nä nu ska jag, mitt korta nyfriserade hår made by Lina och Linas klänning bege sig hem till min lägenhet för att fixa det sista för ikväll.


Jag jobbar dock hela helgen känns tärt. Speciellt eftersom jag kom på att jag jobbar varje dag nu i två veckor :) weei NOT men mina räkningar i augusti blir ju iaf betalda så jag ska inte klaga.


Förresten idag har jag fått min första post!!!! En skolkatalog med räkning till och två brev från telia om mitt nya abbonemang. Bye bye halebop, känns lite tråkigt att skiljas från min vän halebop men jag hoppas telia kommer vara lika snäll med mig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sarakarolina - 27 juli 2008 22:00

Ni kan nu följa mig på http://sarakarolinas.blogg.se

Av sarakarolina - 27 juli 2008 09:24

Trots en trevlig utgång igår, som slutade lite annorlunda men med mys, var man ändå uppe med tuppen denna morgon. Men det gäller att passa på att njuta av sin lediga helg, så jag kan ju knappast sova bort den. Så idag ska jag och Lina cykla ner till ...

Av sarakarolina - 26 juli 2008 21:36

Äntligen en roadtrip till Hudik med familjen. Älskar verkligen den lilla staden, de små affärerna, miljön och ja det ligger lagom lång bort. Fick agera chafför både dit och hem, vilket kunde slutat i katastrof, för jag är världsbäst på att somna i bi...

Av sarakarolina - 25 juli 2008 19:26

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Möttes av ett: Hej här har du middag, det är rester från lunchen du får äta med simba. Vi ska iväg på fest. Lås dörren innan du går och lägger dig. Var snäll med Simba. Åk inte massa med bilen som du brukar göra. ...

Av sarakarolina - 24 juli 2008 21:35

Rubriken säger egentligen allt. Mina dagar ser ut som följande. Kliver upp, äter frukost, diskar, bäddar sängen, klär på mig, går till bussen, jobbar, åker hem, kollar postlådan, läser posten, vattnar blommorna, sätter igång tvn och lägger mig helt s...

Skapa flashcards